Index Vakbarát Hírportál

Mourinho szerint Torresnek van jövője a Chelsea-ben

2014. április 4., péntek 17:10

José Mourinho vezetőedző szerint Fernando Torresnek, a Chelsea világ- és Európa-bajnok spanyol csatárának van jövője a londoni futballklubnál.

 A portugál tréner pénteken mondta ezt, alig két nappal azután, hogy arról panaszkodott: nincs valódi támadójátékos együttesében, és mivel elégedetlen, változtatni fog a csapat összetételén. Mourinho azt követően nyilatkozott így, hogy a Chelsea 3-1-es vereséget szenvedett a Paris SG vendégeként a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, és ezzel közel került a kieséshez.

Kritikus szavait a brit sajtó úgy értékelte, hogy Torresen, továbbá Demba Bán, a jelenleg sérült Samuel Eto,o-n és az Evertonnak kölcsönadott Romelu Lukakun is túl fog adni a londoni klub a nyári átigazolási időszakban. Mourinho kettőt aludva kifakadására már jóval pozitívabban beszélt Torresről: 

"Igenis, van neki jövője a Chelsea-nél, ha ő maga is így akarja. Él a szerződése, és kiváló profi futballista, akit tisztelek, akitől azonban jóval több gólt várunk" - mondta a portugál edző. Torres ebben a szezonban 33 alkalommal játszott a Chelsea-ben, és összesen kilencszer volt eredményes.

Rovatok