Index Vakbarát Hírportál

Messinek zűrzavar van a fejében

2014. április 16., szerda 16:01

A korábbi argentin szövetségi kapitány és Barcelona-edző Cesar Luis Menotti szerint Lionel Messinek azért nem megy mostanában a játék, mert lelkileg kiégett.

„Hogy Messi úrrá legyen a rossz teljesítmény miatti szomorúságán, és újra felfedezze a büszkeséget, a szenvedélyt és az örömöt, egy olyan klubban kell játszania, mint a Barcelona. Sokkal inkább mentális fáradtságot látok rajta, mint fizikait, de ez normális is ilyen sok meccsel és egy csomó más kötelezettséggel" – nyilatkozta az AS-nek Menotti.

„Nem hiszem, hogy már a brazil vb-re gondolna. Azt gondolom, van egy kis zűrzavar a fejében. Ez a világ legjobb játékosával is előfordul, de bízom benne, hogy a világbajnokságra már újraépíti magát és nagyszerű lesz. Vannak napok, amikor a dolgok nem úgy mennek, ahogy akarjuk, de segíteni kell neki, hogy újra a legjobb legyen."

A spanyol bajnokságban a harmadik helyre csúszó Barcelonával Menotti szerint most az a baj, hogy túlzottan az egyéni teljesítményektől tette függővé magát, Iniestában, Neymarban és Messiben bízik, nem pedig a csapatösszetartó erőben.

Rovatok