Index Vakbarát Hírportál

Húsvéti csoda Luis Suareztől

2014. április 20., vasárnap 17:52

Húsvét a feltámadás ünnepe, minden bizonnyal ezt próbálta meg Luis Suarez, a Liverpool uruguayi játékosa is kifejezni sajátos performanszával a Norwich City ellen.

A csatár Gary Hoppertől kapott egy rúgást, valóban rendesen eltalálta őt a másik támadó, de Suarez olyan fetrengésbe kezdett, mintha legalábbis leszakadt volna a végtagja térdből. Persze amint meglátta, hogy Joe Allen visszaszerezte a labdát, és mehet a támadás, úgy pattant fel, mint egy húsvéti nyúl, hogy ő is menjen a társakkal.

Suarez feltámadása

Ebből a helyzetből ugyan nem lett gól, de a Liverpool így is nyert 3-2-re idegenben. Suarez is betalált, így már 30 gólos a Premier League-ben, és már csak egyetlen találatra van attól, hogy beállítsa Alan Shearer 1995-96-os és Cristiano Ronaldo 2007-08-as rekordját, eddig ugyanis 31 gól volt a legtöbb egy játékostól egy idényen belül, amióta 38 meccsből áll egy szezon.

Suareznek még három meccse van arra, hogy legalább kettőt lőjön, míg a Liverpool három fordulóval a vége előtt öt ponttal vezet a második Chelsea és kilenccel a harmadik, de két meccsel kevesebbet játszó Manchester City előtt.

Rovatok