Index Vakbarát Hírportál

Balotelli mindenkit kiosztott a vereség után

2014. április 26., szombat 10:35

A Milan 2-0-ra kapott ki a Romától a Serie A-ban péntek este, a kudarc után Mario Balotelli kiakadt az őt faggató szakértőkre, de már a mérkőzésen is hepciáskodott.

A bajnokságban hetedik Milannak öt győztes mérkőzés után ez volt az első veresége. Az edző Clarence Seedorf a meccs 69. percében hozta le a pályáról az olasz válogatott futballistát, akinek láthatóan ez is rosszul esett. Felvette a melegítőjét, aztán Seedorf mellett elsétálva valamit odaszólt az edzőnek.

Mario Balotelli Nervous Reaction when his replaced

Aztán a 2-0-s vereség után a Sky Italia szakértői faggatták, amikor elszakadt nála a cérna. Az őt kritizáló BL-győztes Giancarlo Marocchinak csak annyit mondott „maga semmit sem ért a futballhoz, higgye el nekem, ez így van".

Ezután a Milan-legenda Zvonimir Bobannak szólt be. „Mindig csak rólam van szó. Ha nyer a Milan, akkor Mario nagyszerű, ha veszít, az Mario hibája. Nincs szükségem a kritikára, kritizálom magam éppen eleget. Sosem mondtam magamról, hogy kivételes játékos vagyok, ezt csak maguk állítják, és várnak tőlem öt gólt állandóan. Folyton csak beszélnek, de semmi értelme az egésznek" - mondta Balotelli, aki zárásként eldobta a mikrofont és elsétált.  

Rovatok