Index Vakbarát Hírportál

Szondát kért a bírónak a vesztes edző

2014. április 26., szombat 23:30

Meglepő vége lett a Nyírbátor-Ebes mérkőzésnek az NB III. Keleti csoportjában. A végeredmény papírforma volt, a lefújás utáni egyik edzői nyilatkozat viszont nem.

A 15 csapatos csoportban 13. helyen álló, a meccs előtti 24 fordulóban 17 pontot szerző ebesieket a középmezőnybe tartozó, a forduló után 7. helyre előrelépő Nyírbátor 5-2-re verte, a hazaiak már a második percben vezettek, egyik csatáruk, a szezon közben épp az Ebesből szerződtetett Nagy Dávid a 68. és 91.perc között mesterhármast ért el.

Nála emlékezetesebb teljesítményt csak az ebesi edző, pontosabban szakmai igazgat nyújtott. Szabó László nyilatkozatának elejét hadd idézzük szó szerint a Szon.hu szabolcsi hírportálról:

Gratulálunk a játékvezető születésnapjához, kérem, hogy szondáztassák meg, szerintem hamarabb kezdték az ünneplést

Az MLSZ adatbankjából az látszik, hogy a mérkőzést vezető Kátai Gábornak valóban április 26-án van a születésnapja. Annak azonban semmi jelét nem találtuk a neten, hogy korábban lettek volna problémás meccsei. A mérkőzés alakulásából sem tűnik semmi különös, a vendégek 88 percig hátrányban voltak, 0-2-nél lőtték az első góljukat, 1-4-nél a másodikat.

Rovatok