Index Vakbarát Hírportál

Suarez bőgött, alig bírták vigasztalni

2014. május 6., kedd 09:47 | aznap frissítve

A Chelsea elleni vereség után a Liverpool még messzebb került a bajnoki címtől hétfő este, hiába vezettek már 3-0-ra a Crystal Palace otthonában, a vége döntetlen lett, így ha Manchester City hozza a két hátralévő meccsét, ők lesznek a bajnokok. Tisztában volt ezzel Luis Suarez is, aki a döntetlen után a pályán zokogott az elszalasztott lehetőség miatt.

Az uruguayi csatár a mezét a fejére húzta, hogy ne lássák, mennyire kiborult, a csapatkapitány Steven Gerrard ment oda vigasztalni, az operatőrt is elhajtotta. 

Crystal Palace Vs Liverpool 3-3 - Luis Suarez Crying After Final Whistle

A góllövőlistát vezető Suarez egyébként a mérkőzésen a harmadik liverpooli gólt szerezte, ez volt a harmincegyedik találata a bajnokságban, egy gólra van attól, hogy beállítsa a Premier League gólrekordját. Az utóbbi hetekben viszont látványosan visszaesett, március végén a Cardiff Citynek még lőtt egy mesterhármast, azóta viszont csak háromszor talált be az ellenfeleknek, a Tottenhamnek, a Norwichnak és most a Palace-nak is egyet-egyet lőtt.

A 3-3 után a Pool-edző Brendan Rodgers is elismerte, nem maradt esélyük a bajnoki címre. „Két hazai mérkőzése maradt a Manchester Citynek, igaz, ezek nem lesznek könnyűek, de nekünk meg nyernünk kellett volna. Úgy gondolom, a City megnyeri azt a két találkozót, és ők lesznek a bajnokok.”

A bajnokságot vezető Liverpoolnak 81 pontja van, mögötte a Citynek 80, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. Szerdán pótolnak az Aston Villa ellen, vasárnap pedig a West Ham ellen zárják a bajnokságot. Suarezék már csak egyszer játszanak, vasárnap délután fogadják a Newcastle-t. 

Rovatok