Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo megmutatta, mi a baj

2014. május 7., szerda 12:08

Cristiano Ronaldo combja miatt nemcsak a Real Madridnál aggódnak, hanem a világbajnokság miatt a portugál válogatottnál is.Egy hónap van még a vb-ig, egy keddi videó szerint még mindig nincs minden rendben a lábával. 

A Real keddi edzésén futás után kezdi el fájlalni a combját, a csapat edzője, Carlo Ancelotti oda is ment hozzá, Ronaldo pedig megmutatta, pontosan hol érez fájdalmat. Ezután mintha azt mondaná neki az olasz szakember, hogy nézesse meg, egy ideig még beszélgettek, majd Ronaldo nyújtani kezdett, de a fájdalmas arckifejezés megmaradt. 

Ronaldonak fáj a combja

A Real-sztárnak korábban a térdével volt gondja, április elején összeszedett egy combizomsérülést, több mérkőzést ki kellett hagynia, ám az utóbbi időben már fontos gólokat szerzett. A Bayern München elleni BL-elődöntő visszavágóján duplázott, majd a Valencia elleni bajnokin látványos és fontos egyenlítő gólt szerzett sarokkal.

Korábban több szakember is figyelmeztetett, nagy a kockázat Ronaldo sérülésével, ha nem piheni ki rendesen, akkor a Bajnokok Ligája-döntő és talán a világbajnoki szereplés is veszélybe kerülhet. 

A BL-döntő május 24-én lesz, az Atlético Madrid lesz a Real ellenfele. 

Rovatok