Index Vakbarát Hírportál

Giggs sírva búcsúzott: Jönnek még jobb idők

2014. május 7., szerda 10:28

A 40 éves Ryan Giggs utolsó hazai mérkőzését játszotta a Manchester United játékos-edzőjeként, a Hull City ellen 3-1-re megnyert bajnokin az utolsó húsz percre cserélte be magát, nagyon hajtott a gólért, ez végül nem jött össze. A lefújás után a pályán mondott búcsúbeszédet.

A MU-legenda előbb megköszönte a szezonban kapott támogatást, megemlítette, hogy Nemanja Vidics is elbúcsúzik a csapattól, majd a csapat teljesítményéről is beszélt. „Mindig próbálunk szép futballt játszani, időnként nem nyerünk, de mindent beleadunk. Drukkoljatok nekünk továbbra is, a jó idők pedig hamarosan visszatérnek" – mondta a szélső, aki közben el is érzékenyült, a szemét törölgette, amikor a drukkerek énekelni kezdtek. 

Giggs: Good times will return

Giggs irányításával második mérkőzésüket nyerték meg David Moyes kirúgása óta, egyet elbuktak a Sunderland ellen, viszont úgy néz ki, hogy a következő szezontól Louis van Gaal veszi át a csapatot, azt egyelőre nem tudni, Giggs és stábja szerepet kap-e. 

A Unitednek nem lesz már több hazai mérkőzése a szezonban, a bajnokságban hetedik klub a Southampton otthonában zárja a szezonját. 

A Hull ellen megnyert mérkőzésen Giggs sztárcsinálóként búcsúzott az Old Traffordtól, a kezdőbe nevezte azt a 18 éves James Wilsont, aki két gólt is szerzett élete első felnőtt mérkőzésén. 

Rovatok