Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo odacsapott, de még nincs baj

2014. május 8., csütörtök 10:20

Cristiano Ronaldo csak nyolc percet tudott játszani a Valladolid elleni Real-bajnokin szerda este, elővigyázatosságból inkább lejött, azok után, hogy kedden már az edzésen is fájlalta a lábát. 

Miután lecserélték, dühösen a kispad tetejére csapott, a pálya széléről figyelte tovább a mérkőzést, ami végül 1-1-re végződött, a Real Madrid ezzel elbukhatta esélyét a bajnoki címre. 

C Ronaldo Injury & Nervous reaction after get substitued

A bajnoki után a Real orvosi stábja igyekezett leszögezni, nem komoly a klasszis sérülése, az AS szerint csak izomfáradásról van szó, a cserével inkább a bajt akarták megelőzni. „Meglátjuk, hogyan érzi majd magát a következő néhány napban, de nem hiszem, hogy nagy baj lenne. Nem voltak fájdalmai, és nem panaszkodott húzódásra sem" - mondta Carlo Ancelotti, a csapat edzője. Pepéről azt mondta, nagyot kapott a meccs hajrájában, Di Mariával pedig valószínűleg nem lesz gond.

Ronaldo valószínűleg kihagyja a madridiak következő bajnoki meccsét, a Celta Vigo otthonában lépnek majd pályára, majd az Espanyolt fogadják. Az sem lenne meglepő, ha a klasszis azon sem játszana, pláne, ha akkor már tét nélküli lesz a mérkőzés. A Bajnokok Ligája-döntőt május 24-én rendezik, a portugálnak két hete lenne, hogy rápihenjen a szezon legfontosabb meccsére. 

A spanyol bajnokság góllövőlistáját vezető futballista hetek óta bajlódik sérülésekkel, előbb a térdével voltak gondok, majd később összeszedett egy combsérülést is. 

Rovatok