Index Vakbarát Hírportál

Csak az NB I.-ben: Torghelle öltözködés közben sérült meg

2014. május 9., péntek 19:47

A péntek esti MTK–Puskás Akadémia NB I.-es mérkőzésen a hazaiak kezdőjébe nevezték Torghelle Sándort, aki mostanában elkezdte lőni a gólokat, a Pápa ellen duplázott, az Újpestnek is betalált.

A korábbi válogatott csatár viszont mégsem lehetett ott a kezdéskor, nem sokkal később kiderült, öltözés közben sérült meg. A Sport TV közvetítésében elhangzott, hogy a futballista akkor húzódott meg, amikor megpróbálta felvenni a lábszárvédőjét. A játékos péntek este Facebook oldalán tisztázta, mi történt pontosan.

Nem léptem pályára ma este, mert az öltözés közben becsípődött egy ideg a csípőmnél. Hiába masszíroztuk, nem szűnt a fájdalom, képtelen voltam rendesen mozogni.

A mérkőzés első félidejében 1-0-ra vezetett az MTK, nem mindennapi öngóllal. A felcsúti Szekeres Adrián megpróbálta kibombázni az ötösre belőtt labdát, de olyan szerencsétlenül találta el, hogy külsővel a saját kapujába pörgette be. 

A második félidő elején rögtön jött a második hazai gól, megint Szerekes hibázott. Odapasszolta a labdát az MTK-nak saját tizenhatosán belül, jött egy lövés, ez még kijött Hajdúch kapusról, a kipattanót viszont bevágta Horváth Zsolt, ezzel 2-0-ra vezetett az MTK. A hajrában szépítettek a felcsútiak, a gólkirályi címre hajtó Lencse László éles szögből talált be. 

A 2-1 maradt a végéig, az MTK zsinórban harmadik mérkőzését nyerte az NB I.-ben, a felcsúti klub viszont hetek óta nyeretlen, és még bajban is lehet, ha a kiesés ellen harcoló mezőkövesdiek nyernek Pécsen.  

OTP Bank Liga, 28. forduló:

MTK Budapest - Puskás Akadémia 2-1 (1-0)

Hidegkuti Nándor Stadion, 500 néző, v.: Solymosi

gólszerző: Szekeres (36., öngól), Horváth Zs. (47.), illetve Lencse (77.)

sárga lap: Horváth Zs. (47.), Poór (48.), illetve Tóth I. (83.), Vaszicsku (91.)

Rovatok