Index Vakbarát Hírportál

Mourinho bolond, ha öregnek nevez

2014. május 15., csütörtök 19:52

José Mourinho az egész szezonban küszködött a Chelsea-csatárokkal, egyikük sem bizonyult túl hatékonynak. Még februárban mondta egy tudta nélkül rögzített felvételen: „A probléma a Chelsea-vel az, hogy hiányzik egy csatár. Itt van Eto'o, de ő már 32 éves, vagy 35 is, ki tudja."

A Chelsea edzője később úgy nyilatkozott, hogy Eto'ónak nincs oka, hogy felhúzza magát a kijelentésein, egy vicceskedő magánbeszélgetés szivárgott ki, és úgy vélte, hogy kapcsolatukra, – már az Internazionaléban is együtt dolgoztak, – nem lesz hatással az ügy.

Eto'o akkor nem is reagált, de most egy Africanfootball-interjúban válaszolt. Valószínűleg azért, mert nem marad Angliában. „33 éves vagyok, és azért, mert egy bolond öregembernek nevezett, még nem vagyok az. És jegyezzük meg, az öreg, amúgy is jobb volt a fiataloknál. Azt hiszem, majd az Egyesült Államokban vagy a Közel-Keleten fogok visszavonulni, de mivel visszanyertem a kedvem, hogy Bajnokok Ligájában játsszak, azon vagyok, hogy ez sikerüljön is. Hogy hol? Még nem tudom megmondani."

Mourinho valószínűleg azért hozhatta fel Eto'o korát, mert februárban egy laziós kameruniról indultak el találgatások, hogy vajon tényleg 17 éves, mint amennyinek mondja magát, vagy inkább 41, amennyinek látszik.

Rovatok