Index Vakbarát Hírportál

Diego Costa nem adja fel, jöhet az extrém gyógymód

2014. május 21., szerda 11:46

Az Atlético Madrid legutóbbi közleménye szerint csoda kellene ahhoz, hogy a Barcelona elleni bajnoki döntőn megsérült Diego Costa pályára tudjon lépni szombaton, a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-döntőn, ám a csatár nem adja fel, extrém megoldásokat keres, hogy játszhasson. 

A spanyol vb-keretben is szereplő játékos felkereste a csodadoktor hírében álló Marijana Kovacsevicset, a szerb orvos méhlepényből kinyert őssejtekkel gyógyít. Costának combizomsérülése van, emiatt nagyjából tizenöt napot kellene kihagynia, hogy ne kockáztassa a komolyabb szakadást. 

Kovacsevics doktornő korábban több Premier League-sztárt is kezelt már, a Manchester United-csatár Robin van Persie, a chelsea-s Frank Lampard és a korábbi liverpooli, Josszí Benajun is járt nála. 

Utóbbi azt mesélte, egy kivonattal kezelték, a sérült testrészét bekenték vele, injekciót nem kapott. Később Pablo Zabaleta, Vincent Kompany és Nigel de Jong is járt Kovacsevicsnél, akit már sok sportoló csodadoktornak nevezett, a gyógymód eredményessége azonban erősen vitatott. 

Diego Costa csak perceket tudott játszani a Barcelona ellen az utolsó fordulóban, egy sprint után jelezte, hogy nem tudja folytatni, cserét kér. Miután lejött a pályáról, a kispadon sírt, nehezen dolgozta fel, hogy a szezon legfontosabb meccseit elbukta. 

A bajnokságot eldöntő mérkőzésen egy másik atléticós, Arda Turan is megsérült szombaton, még ő sem tudott együtt edzeni a többiekkel. 

Rovatok