Index Vakbarát Hírportál

CR a bátyjához rohant a mezével

2014. május 25., vasárnap 12:20

Bár nem volt 100 százalékos állapotban, mégis vállalta a játékot Cristiano Ronaldo, aki hazai pályán, Portugáliában nyerte meg második BL-címét. „Tudtam, hogy nem állok teljesen készen, de a döntőért mindig megéri kockáztatni” - mondta C. Ronaldo a meccs után.

A szélső mindenképpen játszani akart, még úgy is, hogy nem volt tökéletes állapotban, igaz, ez a játékán is meglátszott. Amióta megérkeztem ide, azóta meg akartam nyerni a Tizediket, és most sikerült - fogta rövidre C, aki a 120. percben tizenegyesből talált be. Az volt az idei BL-ben a 17. gólja, amivel abszolút csúcsot állított be.

A büntető után már mez nélkül ünnepelt, de pár másodpercre még vissza kellett vennie azt, amíg Björn Kuipers végleg le nem fújta a mérkőzést. Szinte még el sem hangzott a végső sípszó, máris újra meze nélkül volt Ronaldo, a nézőtér felé sietett. Bátyját, Hugót kereste az első sorban, akit a nézőtérről a pályára is hívott. Hosszasan ölelkeztek, majd neki adta a BL-győztes mezt, mielőtt visszatért volna a társakhoz ünnepelni.

CR a bátyjához rohant egyből a döntő után

Hugo, Ronaldo egyetlen fiútestvére sokáig drogfüggő volt, ami azért is érintette érzékenyen Ronaldót, mert apjuk alkoholfüggőségbe halt bele.

Rovatok