Index Vakbarát Hírportál

Az angolok tudják, hol kell lakni a vb alatt

2014. május 27., kedd 17:15 | aznap frissítve

A riói favelláktól nem messze paradicsomi körülmények között készülhetnek az angolok a világbajnokságra egy olyan hotelben, amit már 2012-ben lefoglaltak, holott még nem is volt biztos a részvételük a tornán.

A Royal Tulipot egyetlen út választja el a óceán partjától, a többszintes, nyílt medencékből pedig lélegzetelállító kilátás nyílik mind a Forte de Urca strandra, mind pedig a Rio Pedra de Gávea hegyre.

Természetesen a szállodában minden igényt kielégítő edzőterem is van, hogy Rooney-ék remek formában legyenek. A vb kezdete előtt három felkészülési meccsük lesz még, május 30-án Peru ellen játszanak - azt  a meccset Kassai Viktor vezeti - a Wembley-ben, majd öt nappal később Ecuador, június 7-én pedig Honduras következik Miamiban számukra.

A 17 emeletes, 418 szobás hotelt már 2012-ben lefoglalták, ám nem a legjobb döntés volt, ugyanis egyetlen csoportmeccsük sem Rióban lesz - sőt, csak akkor játszhatnak a Maracanában, ha második helyen jutnak tovább a csoportjukból, vagy bejutnak a döntőbe.

Rovatok