Index Vakbarát Hírportál

Egyedül Cristiano Ronaldo nem ünnepelte az életmentő gólt, miért?

2014. május 28., szerda 13:43

A 93. percben mentette 1-1-re a szombati Bajnokok Ligája-döntőt Sergio Ramos, majd a szögletzászlóhoz rohant ünnepelni nyakán az összes csapattársával plusz a cserékkel. Egy ember hiányzott a brancsból: Cristiano Ronaldo.

A barcelonai mundodeportivo.es-nek tűnt fel, hogy míg az egész Madrid megőrült az életmentő gól miatt, a portugál, aki az ötös környékén tartózkodott a fejes pillanatában, kivette a kapuból a labdát, röplabdás stílusban kiütötte, majd a körív felé kezdett kocogni, ellentétesen összes társával. Ment az újrakezdéshez, mint a kullogó atleticósok.

Cristiano Ronaldo no celebra el Gol de Sergio Ramos

Mi lehetett C visszafogottságának oka? Volt még két perc hátra a bíró mutatta ráadásból, így még a 2x15 perc előtt meg akarta nyerni a meccset, gondolhatnánk – csakhogy a labdát nem vitte, sőt, épp ő dobta el, úgyhogy ez megdőlni látszik.

Miért nem ünnepelt C?

  • 3675
    Döntetlennek ő nem örül, győzni akart
  • 3449
    Fájt a lába, kímélte a hosszabbításra
  • 1445
    Mielőbb folytatni akarta a meccset, volt még két perc

C. Ronaldo erősen sérülten játszotta végig a döntőt, valójában a szezon utolsó másfél hónapját, most is be volt kötve mindkét combja: talán annyit sem akart pluszban futni és ugrálni, ami az örömködéshez kellett volna, főleg úgy, hogy tudta, még fél óra biztosan vár rá.

Vagy csak szimplán azt gondolta, mit örülnek ezek, még nem nyertünk semmit!

C egyébként utána Bale vezető góljánál sem szaladt oda a többiekhez, ám ez sokkal érthetőbb volt, valahol a felezővonalnál járt, amikor Bale az ötösről befejelte a labdát. Ez tényleg megerőltető lett volna az ő fizikai állapotában.

Rovatok