Index Vakbarát Hírportál

C a mozifilmje miatt produkálta magát a BL-őrjöngésénél?

2014. május 30., péntek 10:24

A spanyol El Confidencialnak nyilatkozó újságíró, Jose Felix Diaz szerint nem spontán ünnepelt Cristiano Ronaldo múlt szombaton, a BL-döntőben lőtt gólja után: állítja, megrendezett dologról volt szó, ugyanis készül a Ronaldóról szóló film, ebben lesz majd egy fő jelenet a büntető utáni megőrülése.

C. Ronaldo a mezét letépve, színpadias mozdulatokkal örült találatának, amivel beállította a 4-1-es végeredményt az Atlético Madrid ellen. Sokan találgatták is, miért feszített be annyira saját gólja után, miközben Sergio Ramos és Gareth Bale góljánál még csak kocogva sem ment oda a társakhoz ünnepelni.

Cristiano Ronaldo Goal Celebration Real Madrid vs Atletico Madrid 4-1

„Az ok távol áll a sporttól, inkább ahhoz van köze, ami sokak szerint megöli a futballt, ez pedig a marketing. Speciális kamera vette őt az egész meccsen, ehhez rohant a gólja után, hogy bekerülhessen majd a jelenet a portréfilmjébe” – foglalta össze Diaz. A mozi címe állítólag Ronaldo: A film lesz.

Cristiano Ronaldo EPIC entrance in - 10th

A portugál szupersztár aztán másnap hajnalban, a bernabeui kupaünnepléskor is produkálta magát, ez is bekerülhetne a filmbe.

Rovatok