Index Vakbarát Hírportál

Zidane és Seedorf még mindig érzi

2014. június 3., kedd 16:05

Újra felhúzta a Real Madrid mezét Zinedine Zidane és Clarence Seedorf, többek között, azon a gálameccsen, amit a 90-es, 2000-es évek bajnokai játszottak a Juventus hasonló kori sztárjaival.

Ha már pályára léptek, persze gólt is rúgtak, nem is akármilyeneket. Zidane lőtte a Real másodikját, amikor egyedül tört be a tizenhatosra, és bár jobbal simán kilőhette volna a hosszút, inkább húzott még egyet a védője és a kapus előtt, majd ballal rúgta be a labdát.

Zinedine Zidane Goal - Real Madrid Legends vs Juventus Legends 2-0 2014

Melyiküké a szebb gól?

  • 1514
    Seedorf
  • 146
    Zidane

Pietro Vierchowod fogta a hamarosan 42 éves szupersztárt, a védő azért már 55, így nem csoda, hogy lemaradt mögötte.

Az exjuvés adta a gólpasszt a Real harmadik találatához, amikor felszabadító fejesét Seedorf 20 méterről, kapásból küldte a kapuba. A holland januárban még a brazil első osztályban futballozott, úgyhogy az ilyesmi végképp nem meglepő tőle - mindenesetre szép nagy gól volt.

Clarence Seedorf Amazing Goal ~ Juventus vs Real Madrid Legends 2014

A vége 5-1 lett a Realnak, Zidane hiába állt át a szünet után a Juvéba, nem tudott segíteni.

Az ínyencek alább a mérkőzés két keretéből is nosztalgiázhatnak.

Real Madrid Legends Vs Juventus Legends 5-1 02-06-2014

Juventus: Alessio, Amoruso, Birindelli, Camoranesi, Carrera, Chimenti, Davids, Di Livio, Dimas, Ferrrara, Iuliano, Mirkovic, Montero, Nedved, Padovano, Porrini, Ravanelli, Tacchinardi, Tacconi, Torricelli, Tudor, Vieri, Vierchowod.

Real Madrid: Contreras, Carlos Sánchez, Fernando Sanz, Pavón, Hierro, De la Red, Butragueño, Amavisca, Morientes. Esnaider, Zidane, Seedorf, Karembeu, Makelele, Míchel Salgado, Velasco, Iván Pérez, Tote, Karanka.

Rovatok