Index Vakbarát Hírportál

Pintér olyat dicsért, aki nem is játszott

2014. június 5., csütörtök 13:37

A magyar válogatott fájdalmas mérkőzésen verte Albániát 1-0-ra szerda este, a győztes gól egy olyan tizenegyes után jött, amit azért fújt be a játékvezető, mert Priskin Tamás kirúgta a saját lábát.

Ez volt Pintér Attila első győzelme a válogatott élén, a mérkőzés után a sajtótájékoztatón kicsit megkavarodott, amikor a játékosai teljesítményét értékelte. Olyat dicsért, aki egy percet sem volt a pályán, ahogy az a Nemzeti Sport Online lenti videóján látható 1:55-től.

Annak viszont nagyon örülök, hogy Vécsei Bálint, illetve Korcsmár Zsolt vagy a Heffler személyében nagyon bátran futballoztak. Nagyon kíváncsi leszek, hogy a jövőben, hogy fognak a mérkőzéseken teljesíteni. 

A mérkőzés jegyzőkönyve szerint így állt fel a magyar csapat:  Rózsa Dániel - Heffler Tibor, Lipták Zoltán, Lang Ádám, Korhut Mihály (Bosnjak Predrag, 66.)- Pátkai Máté (Vécsei Bálint, 55.), Varga József - Stieber Zoltán (Varga Roland, 63.), Rudolf Gergely (Priskin Tamás, 68.), Dzsudzsák Balázs (Lovrencsics Gergő, 73.) - Futács Márkó (Kalmár Zsolt, a szünetben). 

Korcsmár Zsolt tehát egyetlen percet sem töltött a pályán, végig csere volt. Az is lehet, hogy Pintér a győri Kalmár Zsoltra gondolt. Vagy Korhutra

Az albánok ellen pályára lépő Lovrencsics Gergő a lefújás után a megszerzett három pontnak örült, noha barátságos mérkőzésen nem osztanak pontokat. 

Rovatok