Index Vakbarát Hírportál

Groupama Aréna lesz az Albert Stadionból

2014. július 2., szerda 15:33 | aznap frissítve

Groupama Arénának fogják hívni a Ferencváros új stadionját – jelentette be Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, Yann Ménétrier, Groupama Garancia Biztosító vezérigazgatója, valamint Szekeres Tamás a stadiont üzemeltető cég, a Lagardere Unlimited Stadion Solution Kft. ügyvezető igazgatója.

A szerződés hét évre szól, hároméves hosszabbítási opcióval. 

„Bízunk benne, hogy az új stadionnal nemcsak Európa legkorszerűbb helyszínét tudjuk garantálni a látogatóknak, hanem egy egyedülállóan megbízható és komfortos szórakozási lehetőséget is tudunk biztosítani a szurkolóknak. A Groupama Arénában a szurkolók biztonságban és a korábban sehol sem tapasztalt kényelemben érezhetik magukat” – mondta Kubatov Gábor.

„Természetesen az FTC szponzorációja továbbra is megmarad, hiszen hosszú ideje elkötelezett támogatói vagyunk a csapatnak, bízunk sikereikben és abban, hogy a magyar bajnokságban is egyre előkelőbben szerepel majd” – fogalmazott Yann Ménétrier: 

Szekeres Tamás megjegyezte, a Groupama Aréna alapvetően természetesen futballstadion, ugyanakkor egy rendezvényközpont, ahol a labdarúgó-mérkőzéseken kívül számos egyéb nagy eseményt is meg tudnak rendezni. Ennek kapcsán elmondta, hogy már több neves külföldi fellépő képviselőivel is megkezdték a tárgyalásokat, és a tervek szerint jövő júniusban már nagy koncerteknek is otthont adhat a létesítmény.

Rovatok