Index Vakbarát Hírportál

Megvan Lewandowski első Bayern-gólja

2014. július 22., kedd 12:36

Gőzerővel készül a Bayern München a Bundesliga augusztus 22-i rajtjára. A csapat hétfőn az első komolyabb felkészülési meccsét is lejátszotta, amelyen a harmadik ligás MSV Duisburg volt a vendéglátó. Egy óra játék után szerzett gólt a Bayern, a nyáron a Dortmundtól szerződtetett Robert Lewandowski lőtte.

A müncheniek öröme sokáig nem tartott, mert a 69. percben jött a hazai válasz, az eredmény már nem változott, maradt az 1-1.

Ennek ellenére Lewandowski nem volt szomorú. „Elégedett vagyok, két hete vagyunk edzésben és még egy csomó idő van a rajtig. Addig sok munkát kell még elvégezni. Az eredményt is befolyásolhatta az a tény, hogy csapatunk a világbajnokok nélkül lépett pályára."

Lewandowski első bayernes gólja

Lewandowski novemberben egyezett meg a Bayernnel, ezért nem hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, januárban pedig ötéves szerződést kötött a bajorokkal. A távozó Mario Mandzukic 9-es számú mezét örökölte meg.

A Bayern népszerűségét jelzi, hogy a duisburgi stadionban 24 126 néző látta a találkozót, amelyen a Bayern a következő összeállításban lépett pályára: Starke - Rafinha (Basta 79.), Badstuber (Walter 86.), Alaba, Contento (Steinhart 54.) - Hojbjerg - Sieghart (Schwarz 46.), Scholl (Eberwein 46.), Gaudino, Bernat - Lewandowski (T. Schweinsteiger 85.)

Rovatok