Index Vakbarát Hírportál

A kommentelőkkel háborúzott az U19-es válogatott Facebook-oldala

2014. július 23., szerda 10:23

A magyar U19-es válogatott kedd esti 6-1-es veresége előtt és közben a válogatott hivatalos Facebook-oldalán is elszabadult a pokol. A lap üzemeltetői nehezen viselték, hogy a kommentelők a játékosokkal trollkodnak.

Miután a hétvégén az osztrákok 3-1-re verték a magyar csapatot, özönlöttek a mémek, amelyek nagy része arról szólt, hogy a futballisták többet foglalkoznak azzal, hogyan áll a hajuk, ahelyett, hogy a pályán hajtanának.

Ugyanez került szóba a kedd esti mérkőzést megelőző bejegyzéseknél a Facebookon, amit az oldal üzemeltetői egyre nehezebben viseltek, visszaszóltak. Olyanokat például, hogy lopottak a viccek, és hogy próbálhatnának eredetibb poént is kitalálni a tréfálkozók. Az egészet meg lehet nézni a Facebookon.

De a Facebookon a Trollfoci nevű paródiaoldal is pörgött, végül magára is vállalta a felelősséget a 6-1-es vereség után. 

A hivatalos U19-es oldalon egyébként a meccs előtt többször is igyekeztek nyugtatni a szurkolókat, az esőben sem lesz gond a pályával, még a kezdés előtt másfél órával is azt írták, az esőzés ellenére jó állapotban van a gyep. Nem így volt, már az első percekben lehetett látni, hogy áll a víz a tavasszal átadott felcsúti stadion pályáján.

Rovatok