Index Vakbarát Hírportál

Bombagóllal nyitotta Bale a Real szezonját

2014. július 27., vasárnap 10:13

Alig 10 perc kellett Gareth Bale-nek, hogy egy fantasztikus góllal megnyissa a Real Madrid 2014-15-ös szezonját. A BL-győztes csapat jelenleg Amerikában játszik felkészülési meccseket más klubcsapatok ellen, ezt a sort az Inter elleni meccsel nyitották.

A Real vb-résztvevő játékosai még pihentek, így Bale mellett több játékos is lehetőséget kapott a Real B-csapatából, a Castillából, így egyértelműen látszott, hogy a walesi vitte hátán a csapatot. Nem csoda, hogy a napokban Carlo Ancelotti azt nyilatkozta, hogy ő és nem Cristiano Ronaldo lehet a Real legfontosabb embere a következő szezonban.

Bale a félpályától indult meg, el is vezette a labdát a kaputól 30 méterre, ahonnan nagy lövésre vállalkozott. Samir Handanovic, az Inter kapusa el is ment a bal sarok felé, csakhogy a labda gyorsan visszakanyarodott a másik oldalra, így a szlovénnak esélye sem volt, hogy visszaérjen a lövésre.

Bale az Inter ellen

Az olasz csapat a második félidőben Mauro Icardi tizenegyesével egyenlített, majd 90 perc után tizenegyesekkel nyerte a mérkőzést a meglehetősen tartalékos Real ellen.

Rovatok