Index Vakbarát Hírportál

Elrabolták Carlos Tévez apját

2014. július 29., kedd 19:26

Elrabolták Carlos Téveznek, a Juventus argentin futballistájának apját Buenos Aires tartományban, Segundo Tévezt később elengedték, írja az MTI.

Részletekkel nem szolgált, csupán magát a jó hírt közölte Tevezék ügyvédje a Buenos Aires-i családi háznál összesereglett újságírókkal.

Elengedéséért n a helyi média közlése szerint milliós váltságdíjat követeltek az ismeretlen tettesek. Az eset kedd hajnalban történt,  az emberrablók kisteherautóval útját állták az idősebb Tévezt szállító gépkocsinak, és őt is és az autót is magukkal vitték. Az áldozat kocsiját később a főváros Villa Devoto nevű részében megtalálták.

Az Európában légióskodó 30 éves Carlos Tévez, aki nem került be a nyári, brazíliai vb-n döntőig menetelt argentin válogatottba, tavaly nyáron váltott klubot: a Manchester City után az új szezonban már az olasz élvonalban, a Juventus csapatában szerepelt, és bajnok is lett

Tévez 2006-ban a brazil Corinthianstól szerződött Angliába, ahol először a West Ham Unitedben, majd a Manchester Unitedben, később pedig a Cityben játszott.

A támadó 2004 és 2011 között 62-szer szerepelt az argentin válogatottban, és 13 gólt szerzett.

Rovatok