Index Vakbarát Hírportál

Ronaldinhót 34 évesen bárki viheti

2014. július 29., kedd 09:56

Ronaldinho két év után elhagyja a brazil Atletico Mineirót, a klub közleménye szerint közös megegyezéssel bontották fel a szerződését, azok után, hogy januárban hosszabbítottak.

A harmincnégy éves brazil sztár tavaly még Libertadores Kupát nyert a brazil csapattal, elég valószínű, hogy országot vált, állítólag a Boca Juniors vinné Argentínába, mert Riquelme távozik tőlük. 

Hova igazoljon?

  • 966
    Jöjjön vissza Európába
  • 914
    A Videotonban elférne
  • 184
    Jó lesz a Boca
  • 100
    Vonuljon vissza, elég volt belőle

Egy meg nem nevezett MLS-klub is érdeklődik, az amerikai bajnokságba vinnék, biztos, hogy európai csapatok is megkörnyékezik majd. 

Korábban a török Besiktas igazolta volna le, de állítólag nem tudtak megegyezni, most sem valószínű, hogy visszatér Európába. A brazil a mineirós korszakában is megmutatta, hogy még mindig nagyon megy neki, a most elhagyott csapatában 88 meccsen 28 gólt szerzett, legutóbb a dél-amerikai Szuperkupát nyerték meg vele.  

Testvére, aki egyben az ügynöke is, azt mondta, Ronaldinho legalább negyvenkét éves koráig nem vonul vissza, szerdán pedig az is kiderül, hol folytatja majd pályafutását. 

A brazil válogatottal 2002-ben világbajnok futballista Európában a Paris Saint Germainben kezdte, innen került a Barcelonához, majd jöttek a milanos évek, mielőtt visszament Dél-Amerikába. 

Rovatok