Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo combjára még nőhetne egy dombnyi izom

2014. augusztus 1., péntek 14:10

Cristiano Ronaldo láthatóan sérült volt a világbajnokságon, a lapok többet foglalkoztak a térdére kötött jeges zacskókkal, mint magával a portugál válogatottal, így nem csoda, hogy a Real Madrid extra pihenőt adott legjobbjának, hogy az a lehető leggyógyultabban csatlakozzon hozzájuk az amerikai turnén.

CR mellett több játékos sem játszott még egyik barátságos meccsen sem, de ő legalább már az edzésekre visszatért. Dallasban és a michigani Ypsilantiben is videózták, ahogy a többiektől külön mozog. Ebből volt is egy kis balhé, ugyanis a Real arra kérte az edzések helyszínét biztosító embereket, hogy senkit ne engedjenek videózni, még a rendőrséget is be akarták vonni ebbe, ám a hatóságok közölték, hogy az utcáról nem küldhetik el az embereket és azt sem tilthatják meg nekik, hogy felvételeket készítsenek. A csapat viszont ragaszkodott hozzá, hogy addig nem kezdik el az edzést, amíg mindenki el nem megy a kerítések környékéről.

Ronaldo egyéni edzésmunkájába a Cuatro Deportes külön betekintést nyert még Dallasban, ők arról írtak, hogy az operatőrük elképedve nézte CR combjait, megjegyezve, hogy olyan izmokat lát nála, amik rajta nem is léteznek. Erre a portugál tréfásan megjegyezte, hogy azért elférne még saját combján pár kisebb púpnyi izom, és reméli, hogy az augusztus 12-i UEFA-szuperkupára meg is nőnek.

C. Ronaldo combjai

A michigani MLive felvételén jól látszik, hogy CR komolyan edz lábra, de már a labdával is végzett gyakorlatokat.

CR komolyan edz lábra

Egy, a csapat által készített videón, még Texasban viszont meglehetősen furcsán ment le CR egy lépcsőn.

C. Ronaldo a lépcsőn

Nehéz eldönteni, hogy éppen direkt terhelni akarta a lábát, vagy pont, hogy kímélni akart a furcsa lépcsőzéssel, de az is lehet, hogy ez a ritka izmos combjainak titka.

A Real Madrid jelenleg az Eastern Michigan edzőközpontjában készül, legközelebb szombaton játszanak majd a Michigan pályáján Ann Arborben a Manchester United ellen, abba a stadionba több mint 100 ezer néző befér.

Rovatok