Index Vakbarát Hírportál

Hülyeséget, őrültséget, butaságot tettem

2014. augusztus 7., csütörtök 10:24

A Debrecen kedden a 94. percben kapott góllal esett ki a Bajnokok Ligájából. A BATE Boriszovtól elszenvedett vereségért a 38. percben két sárga lappal kiállított Selim Bouadlát tették felelőssé. A szerdán Kösz, Bouadla címlappal nyitó Nemzeti Sport most meg is szólította a bűnbakot.

Elfogadom, ha most mindenki utál. Ilyenkor bűnbak vagy. Ha pedig gólt rúgsz, hős. 

„Tudom. Hülyeséget, őrültséget, butaságot. Sorolhatjuk a jelzőket, mindegyik igaz. Elkövettem ezt a hatalmas hibát, de mit tudok most már tenni?! Bárcsak visszamehetnék az időben! Persze hogy másképp cselekednék, de nincs rá mód. Mondjon bárki bármit, elfogadom. Ha az egész ország engem támad, azt is. Elfogadom. Minden az én hibám. De nem szeretném, ha elfelejtenék, hogy eddig mindent megtettem a klubért, mindent, ami csak tőlem tellett. Mindig a maximumot nyújtottam, sosem csaltam, sosem alibiztem, egyetlen meccsen vagy edzésen sem. Most azonban hülyeséget csináltam, tudom jól. Az első sárga lapot elég korán kaptam, de akkor úgy éreztem, bele kell nyúlnom a labdába, különben veszélyes helyzet teremtődik" – mondta a kiállított futballista.

A játékos állítja, a második lapjánál sem vesztette el a fejét, csak egy rossz mozdulat volt a szerelés. A piros lap után Bouadla az öltözőben maradt, nem volt lelkiereje kimenni a nézőtérre, mikor hallotta az első majd a második BATE-s gólörömöt. A hosszabbítást viszont már a pálya mellett szenvedte meg.

Rovatok