Index Vakbarát Hírportál

Ibra: 2016-ban már csak tévén nézem a futballt

2014. augusztus 14., csütörtök 13:38

"Két szezon van még bennem, aztán 34 éves leszek, és nem hiszem, hogy a legmagasabb szinten tudnám folytatni abban a korban. Vagyis valószínűleg nyugdíjba megyek, már csak tévén nézem a futballt" - nyilatkozta az amerikai ESPN-nek Zlatan Ibrahimovic.

Az októberben 33 éves PSG-csatár korábban azt mondta, addig marad, "míg tart a varázs", de úgy tűnik, már másképp látja a karrierjét. Célja van még utolsó két évére: "A Bajnokok Ligáját akarom, de nem megszállottan, mert az azt jelentené, nem értem el a kitűzött céljaimat. Épp ellenkezőleg, sikeres vagyok, 23 trófeát nyertem eddig. Persze, meg akarom nyerni a BL-t is, de ha nem sikerül is elégedett leszek, és büszke arra, amit elértem. Ronaldo, mármint az igazi, se nyerte meg soha". (A brazil a nagy példaképe.)

A Paris Saint Germain megnyerte az utóbbi két francia bajnokságot, idén rá fognak menni a BL-re. "Sosem gondoltam volna, hogy egyszer Franciaországban fogok futballozni, de jól érzem magam, egyre inkább párizsi vagyok. Idén erősebbek is vagyunk, mint az előző szezonban, ha lesz egy kis szerencsénk, összejöhet a Bajnokok Ligája."

Rovatok