Index Vakbarát Hírportál

A villámgól sem volt elég Ronaldóéknak

2014. augusztus 17., vasárnap 09:13

A Real Madrid barátságos felkészülési mérkőzésen Varsóban vereséget szenvedett az olasz bajnokságot a negyedik helyen záró Fiorentinától szombat éjjel.

A madridiak szereztek vezetést már a 4. percben, a Fiorentina rúgott szögletet, amelyet kifejeltek, a saját tizenhatosánál De María passzolt az induló Ronaldónak, aki egy sprint után, a középpályánál laposan átpasszolt a jobb oldalon futó Di Maríának, az argentin a labdával elfutott a Fiorentina 16-osáig, és hajszálpontosan visszagurította a labdát a bal oldalon érkező Ronaldónak, aki az ötös sarkáról a kapuba lőtt. 10 másodpercig tartott az akció.


Real Madrid vs Fiorentina 1-2 All Goals And... by sporttvks

A Fiorentina azonban egyenlített még az első félidőben. Khedira elpasszolta a labdát, amelyet a jobb szélről Aquilani beadott, a volt bayernes Mario Gomez pedig vetődve fejelt a madridiak kapujába. A 69. percben Marcos Alonso cselezett a Real 16-osánál a bal szélen, átfűzte magát Alonsón és Khedirán, majd Navas alatt belsővel belőtte az olaszok győzelmet érő gólját.

FIORENTINA: Neto – Tomovics (Pasqual, 85.), G. Rodríguez (Hegazi, 86.), Szavics, M. Alonso (Piccini, 85.) – Borja Valero, Pizarro (Wolski, 77.), Aquilani (Brillante, 69.) – Vargas (Lazzari, 85.), Babacar (Bernardeschi, 77.) – Mario Gómez (Ilicsics, 68.)

REAL MADRID: K. Navas – Arbeloa (Lucas, 76.), Varane (Ramos, 74.), Nacho, Marcelo (Coentrao, a szünetben) – Khedira (Medrán, 75.), Illarramendi (Burgui, 75.), X. Alonso (Carvajal, a szünetben) – Di María, James Rodriguez (Kroos, a szünetben), C. Ronaldo (Benzema, a szünetben)

Rovatok