Index Vakbarát Hírportál

Legyőzte az ETO-t az FTC az NB I.-ben

2014. augusztus 17., vasárnap 18:37

A tavalyi NB I.-bronzérmes Ferencváros legyőzte az ezütsérmes Győri ETO-t a 4. forduló vasárnapi rangadóján (0-1). A győriek támadtak többet az első félidőben, és a legrosszabbkor kaptak gólt, Busai a 45. percben egy lecsorgó labdát lőtt a rövidbe.

A második félidőben rengeteg helyzetet kidolgoztak a győriek, de Priskin és Varga minden helyzetben rossz megoldást választottak, pedig Rudolf igyekezett kiszolgálni őket. Aztán Varga egy borzasztó rossz becsúszás után piros lappal kiszállt a játékból, ami után a győriek már nem tudtak folyamatosan támadni. A végén Čukić elönzőzött egy ferencvárosi kontrát, maradt a 0-1.

Horváth Ferenc, a győriek edzője a meccs után azt mondta, mindent megtettek a gólért, nem is tudja elmarasztalni csapatát így. Három pontjuk van, két rangadót elvesztettek, pedig kézben tartották a meccseket. Itt is két jó csapat játszott, de meglepte, hogy a ferencvárosiak öt védővel jöttek, pedig „támadófoci volt meghirdetve, de ez nem az én problémám”.

A Ferencvárosnak 6 pontja van, amivel a hetedik, a győriek 3 ponttal tizedikek.

OTP Bank Liga, 4. forduló: Győri ETO FC-Ferencváros 0-1 (0-1)

Győr, 5000 néző, v.: Andó-Szabó

    gólszerző: Busai (45.)

    kiállítva: Varga R. (85.)

    sárga lap: Völgyi (14.), Lang (23.), Kamber (80.), Priskin (89.), illetve Pavlovic (63.), Böde (74.), Gyömbér (76.), Cukic (81.), Nalepa (84.), Busai (90.)

    Győri ETO FC:

Kamenár – Svec (Dudás, 69.), Lipták, Lang, Völgyi – Kamber, Pátkai (Trajkovic, 81.), Rudolf, Kronaveter (Andric, 54.), Varga R. - Priskin

    Ferencváros:

Dibusz - Bönig, Mateos, Pavlovic, Nalepa - Gyömbér, Busai - Dilaver, Gera (Havojic, 78.), Nagy D. (Cukic, 65.) - Böde (Lauth, 78.)

Rovatok