Index Vakbarát Hírportál

Már itt is az első barcás Suárez-harapás

2014. augusztus 19., kedd 14:11

A nyáron leigazolt Luis Suárez október végéig nem játszhat tétmeccset a Barcelonában a vb-s harapásért kapott eltiltása miatt, de hétfő este a mexikói León elleni barátságoson pályára léphetett. Becserélése előtt meg is történt az első barcás Suárez-harapás.

Luis Suarez First Bite in Barcelona on Camp Nou

Mi volt ez a harapás?

  • 1032
    Gyakorolta, elég erős-e még a harapása
  • 532
    Fogvédőt rakott be
  • 452
    Nem akart a pályán harapni
  • 347
    Leadta a fogsormintáját
  • 269
    Csak ellazította az állkapcsát

Közvetlenül a csere előtt elővett valamit, többször beleharapott, aztán odaadta az egyik stábtagnak. Valószínűleg egy kis dobozka volt az, amiben tartja a fogvédőjét, azt rakta a szájába, majd a dobozt adta vissza.

Ezután ment be az utolsó negyedórára, olyan nagyon sokat viszont még nem tudott hozzátenni a játékhoz, mert nemrég kezdett el együtt készülni a csapattal, miután egy hete enyhítették büntetését. A Barcelona 6-0-ra nyerte a meccset.

Suárez a vébén az olasz Chiellinibe harapott bele egy csoportmeccsen, a FIFA a felvételek alapján négy hónapra tiltotta el a futballtól, október végén, a Real Madrid elleni rangadón vethetik be először.

Keddi hivatalos bemutatásán ki is tért a világbajnokságon történtekre. "Minden drukkernek azt üzenem, ne aggódjon, többé nem fogom ezt tenni" - mondta a csatár. 

Rovatok