Index Vakbarát Hírportál

Wengert megdobálták a Besiktas-szurkolók

2014. augusztus 20., szerda 10:35

Az Arsenal panaszt tett az UEFA-nál a Besiktas elleni Bajnokok Ligája-selejtező után, állítólag a török szurkolók megdobálták az angolok menedzserét, Arsene Wengert. 

A Skysports szerint Wengert 0-0-ra végződött meccs lefújásánál próbálták eltalálni a hazai szurkolók, "egy üveggel vagy valami hasonlóval", de nem céloztak elég jól. 

Az UEFA Fegyelmi Bizottsága vizsgálatot fog indítani az ügyben, aztán majd kiderül, hogy büntetik-e a törököket, akiknek szurkolói félelmetes hangulatot teremtettek a mérkőzésre. 

Gond volt a Besiktas edzőjével is a mérkőzés alatt, a horvát Slaven Bilic többször is dühöngött a pálya szélén a szerb játékvezető döntései miatt, leginkább a negyedik bírót találta meg. Ezt unta meg a mérkőzést vezető Mazics, amikor Bilic azért ordibált, mert megállították a játékot nem sokkal a lefújás után, a szakembert elküldte a kispadtól.

A korábbi horvát válogatott futballista a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón bocsánatot kért a viselkedéséért, azt mondta, hibát követett el, túlreagálta a helyzetet, bocsánatot kért a bírótól és Arsene Wengertől is, és reméli, hogy ettől még ott lehet majd a londoni visszavágón. 

Rovatok