Index Vakbarát Hírportál

Balotelli viselkedj, vagy kidobunk a Poolból

2014. augusztus 22., péntek 12:05

Mario Balotelli már a hétvégén aláírhat a Liverpoolhoz, már csak rajta múlik, hogy az angol klub megegyezzen a Milannal, és 20 millió euróért visszahozza a Premier League-be az olasz válogatott csatárt. 

A Guardian úgy tudja, az olasz csatár szerződésébe több biztonsági záradékot is beleraktak, attól tartanak, hogy ismét kezelhetetlenül viselkedik majd. Állítólag kivételesen szigorú feltételeket szabnak a játékosnak, csak akkor veszik meg, ha ő is beleegyezik ezek betartásába.

Itt is baj lesz vele?

  • 807
    Igen, kezelhetetlen lesz
  • 247
    Csak NB I.-et nézek, nem tudom
  • 238
    Nem, végre megkomolyodik

Balotellinek korábbi edzőjével is voltak konfliktusai, Mourinhóval az Internél kapott össze, a Citynél egy edzésen összeakaszkodott Roberto Mancinivel, a nyári világbajnokságon pedig Cesare Prandelli olasz szövetségi kapitány osztotta ki hozzáállása miatt, erre a futballista szétrugdosta az öltözőt.

Az is igaz, hogy a Milannál már kevesebb gond volt vele. 

Valószínű, hogy a csatár nem kapja majd meg az általa kért heti 160 ezer fontos fizetést, ennél kevesebbet kínál neki a Liverpool, ahol Luis Suarez távozása után szükség van még egy támadóra. 

A klubnál látnak kockázatot az igazolásban, Brendan Rodgers menedzser néhány hete még azt állította, Mario Balotelli biztosan nem lesz a Liverpool játékosa. 

Rovatok