Index Vakbarát Hírportál

A szekusok se mertek rászólni

2014. augusztus 23., szombat 15:36

Elküldték a kispadtól a péntek esti Atletico-Real Spanyol Szuperkupa-döntő 26. percében Diego Simeonét, a hazaiak edzőjét, mert hátulról meglegyintette a játékvezetőt, így a meccs mintegy háromnegyedét a tribünről volt kénytelen nézni.

Az egyik pályaközeli szektor első sorába ment, és ahelyett, hogy helyet foglalt volna a nézők között, a székek előtt járkált fel-alá, ugyanúgy, ahogy a pálya mellett szokott. Folyamatosan zavarta legalább 10-20 ember kilátását, de neki senki nem mert neki szólni, hogy vagy üljön le, vagy legalább a lépcsők széljén álljon meg, ahol nem ülnek mögötte, és nem zavar senkit.

Kisidő után két biztonsági őr is odaült a közelébe, ám azok sem szóltak rá.

Simeone így a szokásos extázisában izgulta végig a meccset, amit csapata a második percben szerzett Mandzukic-góllal nyert meg 1-0-ra, így 2-1-es összesítéssel elvitte a kupát. Egy éve a Barca ellen 1-1-gyel, idegenben lőtt góllal vesztették el, így még nagyobb volt Simeone és játékosai öröme.

Diego Simeone videózza az Atletico Madrid-faneket

Pláne a közönségé, ami a lefújás után sokáig ünnepelte a csapatot és az edzőt. Az argentin tréner ki is ment a B közép alá megköszönni nekik, és mobiljával videót is készített róluk.

Rovatok