Index Vakbarát Hírportál

Itt a hétvége legmeglepőbb futballistája!

2014. augusztus 25., hétfő 13:16

A Chelsea hazai pályán fogadta az újonc Leicester Cityt a hétvégén a Premier League-ben, sokak számára az volt a meccs legmegdöbbentőbb pillanata, amikor a 73. percben a vendégeknél beállt a harminchárom éves Gary Taylor-Fletcher. 

Gary Taylor-Fletcher is a Premier League footballer. There's hope for us all yet. pic.twitter.com/XB8aQ3Sgla

— Sunday League Footy (@SundayChants) 2014. augusztus 23.

A támadót a súlya miatt találták meg az internetezők, az igaz, hogy valóban nem tűnt annyira fittnek, mint egy átlagos Premier League-futballista, és a pályát sem futotta szét, de a passzai pontosak voltak, a legtöbb estetben jól avatkozott játékba. 

Taylor-Fletcher annyira megtetszett a nézőknek, hogy a meccs után órákon belül az egyik legjobban pörgő név lett a twitteren, miközben az egyik angol fogadóiroda, a Paddy Power azon poénkodott, hogy Diego Costa és Hazard gólokig, a Leicester-játékos pedig az extra sült krumpliig jutott. Az Eurosport egyik blogja az idősödő Puskás Ferenchez hasonlította a futballistát. 

There have been plenty of fat footballers, but has there ever been one so proudly and perfectly fat as Old Puskas? pic.twitter.com/1pMHgA1seX

— Football Clichés (@FootballCliches) 2014. augusztus 20.

A 33 éves Taylor-Fletcher a szezon előtt gólt lőtt a Leicester ázsiai túráján, de azt pár hete egy interjúban ő is elismerte, hogy valóban nem képes már olyan dolgokra, mint a többiek. Viszont ahhoz még elég jó, hogy a legmagasabb szinten futballozon, több pozícióban is bevethető. "Mindent bele fogok adni, hogy megmutassam, harminchárom évesen még mindig tudok elfogadható szinten játszani" - mondta. 

Hány kiló Taylor-Fletcher?

  • 2156
    89
  • 1187
    Több
  • 579
    79
  • 58
    69

A klub honlapja szerint egyébként semmi gond nincs az alkatával, profilján az áll, hogy 182 centi magas és 69 kiló. Tavaly került a Leicesterhez, azelőtt több évig a Blackpool játékosa volt, a Premier League-ben is szerepelt a klubbal a 2010-11-es idényben, 22 meccsen.

Rovatok