Index Vakbarát Hírportál

Van Gaal: Ez kiábrándító

2014. augusztus 25., hétfő 10:25

A Manchester United csak 1-1-es döntetlent játszott a Sunderland otthonában, ezzel a nyáron kinevezett Louis van Gaal gyengébben kezdett, mint elődje, David Moyes, két bajnokin egy pontot szereztek. A holland szakember most sem kímélte csapatát a gyenge eredmény miatt. 

"Ez egyszerűen nem elég egy Manchester Unitedtől. A passzjátékunk nem volt elég jó, több kreativitásra van szükségünk, mi domináltunk, de nem volt elég helyzetünk. Sok kidolgozatlan helyzetünk maradt, és ez kiábrándító. A játékosok is csalódottak, mert arra számítottunk, hogy nyerni fogunk. Minden nap keményen edzünk a passzokra, rúgásokra, de még rengeteget kell fejlődnünk" - mondta Van Gaal. 

A sokat hiányolt kreativitáson segíthet majd a realos Di María leigazolása, aki állítólag 75-80 millió euróért érkezhet még a héten, mielőtt lejár az átigazolási időszak jövő kedden. Erről is megkérdezték a hollandot. "Ha a klub elérkezettnek látja az időt, akkor majd bejelentjük, hogy leigazoltunk valakit. Persze, szeretem a játékát, de tetszik Messi és Vidal játéka is, de ők nem jöhetnek mind a Manchester Unitedhez".

Ha Di María tényleg annyiért igazol a Unitedhez, azzal ő lesz a Premier League legdrágább játékosa, Fernando Torres csúcsát dönti meg. A héten további erősítések jöhetnek meg, szó van a holland Blind és De Jong, valamint a kolumbiai Cuadrado érkezéséről is. Előbbi kettő összejöhet, de Cuadradóért is bankot kellene robbantani, őt 50 millió euróra tartja a Fiorentina, így érkezése kevésbé valószínű.

Rovatok