Index Vakbarát Hírportál

Di María kipakolt, nem akarta elhagyni a Realt

2014. augusztus 27., szerda 09:40

A világbajnoki ezüstérmes Angel Di Maríát kedd este igazolta le a Manchester United a Real Madridtól, a játékos nem sokkal ezután közölte, nem is akarta elhagyni a madridi klubot, hiába lehetett korábban erről hallani.

A Marca hozta le levelét, ebben arról írt, hogy büszkén viselte a Real Madrid mezét, de sajnos el kellett hagynia a klubot. „Szeretném leszögezni, hogy nem akartam távozni, sosem volt ez a célom. Mint mindenki más, én is szerettem volna előrébb lépni. Miután megnyertük a Bajnokok Ligáját, azzal a reménnyel utaztam el a világbajnokságra, hogy a klubvezetők tesznek majd felém egy gesztust, de ez nem történt meg. Sok minden elhangzott, sok hazugság is. Lehet, hogy most sokan nem kedvelnek engem, de csak fair dolgokat kértem. Számtalan dolgot becsülök az életben, nagyon sok olyat, aminek nincs köze a fizetésemhez. Remélem, ezeket most megtalálhatom a Manchester Unitednél, a világ egyik legjobb klubjánál."

Di María érezhetően zokon vette, hogy nem ajánlottak neki új szerződést, de csapattársainak nagyon hálás, azt írta, igazi baráti közösség alakult ki, ez volt a BL-győzelem egyik titka. Végül hozzátette, bocsánatot kér mindenkitől, senkit nem akart megbántani az elmúlt hetekben.  

Az argentin játékos minden idők legdrágább angol igazolásaként került a Manchester Unitedhez, hatvanmillió fontért ment Louis van Gaal csapatához. 

Rovatok