Index Vakbarát Hírportál

Itt az új Van Gaal-igazolás, 18 millió euróért

2014. augusztus 30., szombat 13:26

Tovább költi a pénzt Louis van Gaal és a Manchester United: szombat délután eldőlt, hogy megvásárolták az Ajaxtól a holland válogatott Daley Blindet.

Blind fontos tagja volt Louis van Gaal csapatának a brazíliai vb-n, és tulajdonképpen szinte rögtön azután, hogy a holland szakember átvette az MU irányítását, elindultak a pletykák Blind érkezéséről. 

A manchesteri klubnak hosszas tárgyalások után végül szombaton sikerült megegyeznie az Ajax Amsterdammal a védőként és középpályásként is bevethető futballista áráról. A holland klub 17,5 millió euróért engedte el egyik legjobbját Angliába. Az angol csapat tájékoztatása szerint Blindre a kötelező orvosi vizsgálat vár, illetve még egyeztetnie kell szerződését a klubbal, írja az MTI. 

Az MU nagyon rosszul kezdte az új szezont, a bajnokság két meccsen egyetlen pontot szerzett, a Ligakupában pedig négy góllal égtek a harmadosztályú MK Dons ellen. Az előző szezonban is gyengén szerepelt csapathoz Van Gaal érkezése óta több új játékos érkezett, köztük Angel di Maria, akit brit rekordot jelentő 75 millió euróért vásárolt meg a klub a Real Madridtól.

Rovatok