Index Vakbarát Hírportál

Howard le akarta szedni Diego Costa fejét

2014. augusztus 31., vasárnap 12:10

Volt visszhangja a Chelsea-csatár Diego Costa szombat esti, Everton elleni teljesítményének, de nem kizárólag azért, mert duplázott, és három PL-meccsen már négy gólnál jár.

Az Atlético Madridtól igazolt csatár a csapat harmadik gólja után ment a labdáért, majd beleröhögött az öngólt vétő Seamus Coleman arcába. A rutinos Tim Howard kapus nagyon berágott, hogy csapattársát alázzák, úgyhogy Costa után rohant, üvöltözött vele és meg is rángatta. Az amerikai játékost csapattársai rángatták el, de azért még ordibált tovább a Chelsea-sekkel, az volt a szerencséje, hogy egy sárgával megúszta a balhét, de a felháborodása jogos volt.

Tim Howard fights with Costa

A mérkőzés után az Everton-mendzsere, Roberto Martinez ki is osztotta a Chelsea-játékost, azt mondta, a csatárnak meg kell tanulnia, hogyan illik viselkedni a Premier League-ben. "Néhány PL-be igazoló játékosnak meg kell értenie, hogy itt etikai és viselkedése normák vannak, ebben nagyon egyedi az angol bajnokság. A játékosok itt igazi profiként és tisztelettel viselkednek egymás iránt, úgyhogy meg lehet érteni a csapatom, miért akadt ki a történtek miatt, és azért is, mert folyton dobálta magát, hogy szabadrúgásokat kapjon" - mondta a menedzser.

A Chelsea 6-3-ra nyerte meg a mérkőzést, jó eséllyel ez lesz a szezon egyik leggólgazdagabb találkozója. 

Rovatok