Index Vakbarát Hírportál

19 éves Sandro nyert meccset a Barcának

2014. augusztus 31., vasárnap 21:03

A Barcelona Munirral, Messivel és Pedróval a támadósorban kezdett a Villareal otthonában vasárnapi bajnokin, a sérült Iniesta hiányzott, Xavi is csak a kispadon ült. 

Az első félidőben kapufáig jutottak a vendégek, miután Messi tekert kapura egy szabadrúgást. A második félidő elején volt még egy kapufájuk, csak ezt már Valenciától érkezett Mathieu hozta össze, egy beadásba vetődött bele, ebből lett kis híján öngól. 

A 66. percben megint egy Messi-szabadrúgás miatt volt veszély, 25 méterről erősen meglőtte, Asenjo kapus látványosan tolta ki a bal felsőbe tartó labdát. Ezután még közelebb jártak a gólhoz, Messi ment el a szélen, középre adta a labdát, ami az egyik védőről Neymar elé pattant, a brazil egy méterről a bevetődő Villareal-védőbe bikázta. 

Volt nagy helyzete a Villarealnak is, Pina lapos lövése is a kapufát találta el, a kipattanóra érkezett Vietto, a villarealos éles szögből egyből lőtt, ez se sokkal ment el a hosszú sarok mellett. A Barca viszont egyre nagyobb fölényben játszott, és a 82.-ben meg is lett a vezető gól. Messi passza megpattant a hazaiak kapusán, középen jött Sandro, a fiatal játékos fél méterről begyötörte a a labdát. Gyakorlatilag a első labdaérintéséből gólt szerzett karrierje első felnőtt bajnokiján. 

Sandro Goal Villareal vs Barcelona 0-1

A végén még több helyzete is volt a Villarealnak, az egyenlítés viszont nem jött össze, a Barcelona 1-0-ra nyerte a bajnokit. Sandro Ramirez már az egyik felkészülési mérkőzésen is villogott, a mexikói León ellen 6-0-ra megnyert találkozón gólt szerzett, gólpasszt adott. 

Rovatok