Index Vakbarát Hírportál

Ibra félelmetes formában tért vissza: 3 gól

2014. szeptember 1., hétfő 09:26

A PSG-csatár Zlatan Ibrahimovic két hete sérült meg a Bastia elleni bajnokin, vasárnap este viszont már kezdett a Saint-Étienne ellen, az első félidőben be is talált a vendégeknek.

A vezetést még egy egészen elképesztő öngóllal szerezték meg, a vendégek kapusa Stephane Ruffier elvétett egy hazaadást, a labda a lábáról gurult be.  A szünet előtt jött Ibra első találata, Maxwell passza után fejelt védhetetlenül Ruffier kapujába.

A 62. percben megszerezte második gólját is a szezonban, lecsapott egy labdára, elfektette a kapust, és egy gurítással fejezte be. 

Egy perccel később Cavanié sem volt csúnya, huszonötről talált be. Zlatan a harmadikat a 72. percben szerezte, Verratti tökéletes passza után a kifutó Ruffier alatt rúgta el a labdát. Blanc edző egy perccel később lecserélte, nagy ünneplést kapott a triplázó csatár. 

PSG vs Saint-Etienne 5-0

A svédnek nagyon mennek a mesterhármasok, amióta a francia bajnokságban futballozik: ez volt a harmadik triplája PSG-csatárként, és a mérkőzésen pályafutása 250. bajnoki gólját is meglőtte.

Tavaly huszonhatnál állt meg a francia ligában, azelőtt harmincig jutott, ha ilyen formában játszik, akkor meglesz zsinórban a harmadik gólkirályi cím is. Nemrég azt nyilatkozta, még két szezont akar futballozni, aztán befejezi. 

Rovatok