Index Vakbarát Hírportál

Senki nem érti, mi történt a Real Madriddal

2014. szeptember 1., hétfő 13:36

A Real Madrid 2-0-s előnyről veszítette el vasárnap esti bajnokiját a Real Sociedad otthonában, Cristiano Ronaldo nélkül 4-2-re kaptak ki. A váratlan vereség után Iker Casillas kapus is elismerte, hogy nagyon nem volt rendben a csapat.

„Szörnyen játszottunk. Egész egyszerűen nem veszíthetünk el meccseket, tanulnunk kell abból, ami történt. Az ilyen hozzáállást el kell felejtenünk. Meg kell fejteni, hogy mi történt a csapattal vasárnap este, mert ez nem normális" - mondta.

Carlo Ancelotti se nagyon tudta értelmezni játékosai teljesítményét. „Nem könnyű elemezni, mi történt. Valójában két meccs volt, az egyik harminc percig tartott, ezen nagyon jók voltunk, aztán jött a második, azon nagyon rosszak". 

A vezetőedző bocsánatot kért a szurkolóktól, és azt mondta, nem szereti, ha ilyet lát a futballistáitól, a védekezésük egészen pocsék volt. Szerinte nem az a probléma, hogy Xabi Alonso elment, nem egy játékoson múlt a vereség, az egész csapat elhagyta magát, miután megvolt a 2-0-s vezetés. 

Valamin változtatnunk kell, és ez meg is fog történni

Cristiano Ronaldóra pihenő vár, ha minden jól megy, akkor a válogatott meccsek miatti szünet után már visszatérhet a klasszis, aki nagy formában kezdte az idényt. 

Rovatok