Index Vakbarát Hírportál

CR: Ha rajtam múlna, másképp igazolnék

2014. szeptember 2., kedd 11:13

Hétfő este zárult a nyári átigazolási időszak a legnagyobb ligákban, ám Cristiano Ronaldo, a Real Madrid játékosa nem várta meg az éjfélt, hogy véleményt mondjon csapata nyári tevékenységéről.

Megvan a véleményem, de nem mindig mondhatom ki, mert másnap tele lenne velem minden újság, ezt pedig nem szeretném. De ha nekem kellene döntenem, talán nem pont így intéztem volna a dolgokat.

Mindenkinek van véleménye, és azt szabadon elmondhatja. Ha az elnök, Florentino Perez szerint az a legjobb a csapatnak, hogy megvette azokat, akik érkeztek, és elengedte azokat, akik eligazoltak, akkor ezt tiszteletben kell tartanunk és támogatnunk kell

– mondta a portugál egy madridi versenypályán tartott nyilvános eseményen.

Ronaldo vélhetően inkább Ángel Di María és Xabi Alonso távozása, sem mint Toni Kroos, James Rodríguez és Javier Hernández érkezése miatt elégedetlenkedhetett, főleg, hogy az argentinnal különösen jóban voltak.

A vasárnapi, Real Sociedad elleni 4-2-es vereség – melyen nem játszott – után mindenképp fejlődést vár a csapattól, de abban is biztos, hogy sokat fognak változni a frissen érkezett játékosokkal. „Talán jobbak, talán rosszabbak leszünk az új játékosokkal, remélem persze, hogy inkább az előbbi történik.”

Rovatok