Index Vakbarát Hírportál

Elvették a felcsúti játékosoktól az autókat

2014. szeptember 7., vasárnap 09:00

Két döntetlennel és négy vereséggel kezdte a Puskás Akadémia a 2014-15-ös szezont az NB I.-ben, így jelenleg kiesőhelyen áll, ezért a hazai labdarúgásban nem is annyira szokatlan büntetéssel sújtották a játékosokat: elvették tőlük a szolgálati autóikat. A PAFC ugyanakkor megerősítette pozíciójában Benczés Miklós vezetőedzőt, írja a Nemzeti Sport.

A felcsúti csapat legutóbb a Videoton ellen játszott, azon a meccsen 3-0-s vereséget szenvedtek, ezt követően döntött úgy a klub, hogy megbünteti a keret tagjait. Legutóbb a Győrnél éltek hasonló retorzióval, igaz, az ETO játékosai mindössze pár nap után visszakapták a slusszkulcsokat a Mezőkövesd elleni, szintén 3-0-ra elvesztett találkozó után.

„A tulajdonos döntése volt az autók leadása. – Nem mentség, de tény, állandóan úton van a csapat. Hat mérkőzésből négyszer játszottunk idegenben, s a következő, Fradi elleni bajnokink sem hazai pályán lesz” – idézte az nso a csapat vezetőedzőjét, aki szerint az Orosháza elleni kupameccsen elindulhatnak fölfelé.

Rovatok