Index Vakbarát Hírportál

Egy év alatt kétszer 7-0, ezt tudja az Inter

2014. szeptember 14., vasárnap 17:09 | aznap frissítve

Az olasz bajnokság harmadik fordulójának legérdekesebb eredménye az Inter 7-0-s győzelme volt. A Sassuolót ugyanis kicsivel kevesebb, mint egy éve szintén 7-0-ra verték.

Annyi mindössze a különbség, hogy ezúttal hazai pályán játszottak, míg tavaly idegenben nyertek fölényesen.

Inter vs Sassuolo 7-0

A két csapat eddig háromszor találkozott az élvonalban, mindháromszor az Inter nyert, a gólkülönbség 15-0.

A gólszerzők: Icardi hármat lőtt - 22 méteres csavarása csodás volt -, Osvaldo kettőt, a horvát Kovacic és Guarín egyet.

A Bajnokok Ligája selejtezőben a Bilbaóval szemben elvérző Napoli a Chievo ellen váratlan vereséget szenvedett hazai pályán, Higuain az első félidőben büntetőt hibázott, a másodikban pedig Maxi Lopez góljára nem tudott válaszolni.

A vasárnapi esti meccsen a Milan 5-4-re verte idegenben a Parmát, ami azt jelentette, hogy Inzaghi csapata vezeti a bajnokságot jobb gólkülönbségével a szintén hibátlan Roma és Juventus előtt.

A félidőben 3-1 volt, utána a Parma közelebb jött, és emberelőnybe is került. De Jong azonban labdát szerzett a felezővonalnál, és a kapuig ment vele. Később a parmai Felipe is pirosat kapott.

A Realtól jött kapus, Diego Lopez hatalmas hibája után - egy hazaadást a kapujába engedett - az utolsó pár perc is izgalmas volt, de a Parma akkor már nem bírta erővel, és nem tudott helyzetet sem kialakítani.

Serie A, 2. forduló:
Cagliari-Atalanta 1-2 (0-1)
Fiorentina-Genoa 0-0  
Internazionale-Sassuolo 7-0 (4-0)
Lazio-Cesena 3-0 (1-0)
Napoli-Chievo 0-1 (0-0)
Sampdoria-Torino 2-0 (1-0)
    szombaton játszották:
Juventus-Udinese 2-0 (1-0)
Empoli-AS Roma 0-1 (0-1)

Rovatok