Index Vakbarát Hírportál

Megrugdosták Bale kocsiját a szurkolók

2014. szeptember 16., kedd 09:34

Egyre nagyobb a szurkolói nyomás a Real Madridon és annak játékosain, de ez érhető is, hiszen a csapat három bajnokiból kettőn kikapott, legutóbb pont otthon a nagy rivális Atlético Madridtól, amelyet ráadásul idén három mérkőzésen egyszer sem tudott legyőzni (kettőt játszottak a Spanyol Szuperkupában).

Ennek ellenére a szurkolók Gareth Bale-től szerettek volna autogramot kérni, a walesi viszont nem állt meg az autójával, ezért akarták megrugdosni a kocsit. A német Toni Kroos nem járt ilyen jól, őt hangos kiabálásokkal fogadták, és nem éppen hízelgő dolgokat mondtak neki. Hasonló fogadtatásban részesült a francia védő, Raphael Varane is, derült ki a spanyol Cuatro tévécsatorna felvételein.

Bale és a Real-szurkolók

A Real sorban másodszor kapott ki a bajnokságban, a Real Sociedad után az Atlético verte őket, emiatt nő a feszültség a klubnál, de a szurkolóknak az sem tetszett, hogy a nyáron eladták Ángel di Maríát és Xabi Alonsót. Sőt, a szombati mérkőzés után Karim Benzemát és a csapatkapitány Iker Casillast is kifütyülték.

A Madrid kedden este a Basel ellen játszik otthon a BL-ben, a svájciak ellen pedig lehet, hogy nem lesz elég egy sima győzelem a rajongók kiengesztelésére, akik sok gólt várnak csapatuktól.

Rovatok