Index Vakbarát Hírportál

115 kilósra gyúrta magát, pankrátor lesz a német válogatott kapus

2014. szeptember 17., szerda 08:41

Tim Wiese, a hatszoros német válogatott kapus 2014 januárjáig a Hoffenheim játékosa volt, utána testépítőnek állt, és rövid idő alatt 115 kilós izomkolosszus lett belőle. Akkor azt nyilatkozta, hogy eddig sok negatív dologgal kellett foglalkoznia, a testépítés viszont nagyon mókás.

Nem egészen két hete még az egykori csapattáras, Ailton búcsúmeccsén mutatta meg hatalmas izmait, a napokban pedig arról nyilatkozott a Bildnek, hogy új kihívást talált magának, rövidesen pankrátor lesz.

„Ki akarom próbálni ezt is, és nem csinálok egyből a nadrágomba. A pankráció nagyon népszerű az Egyesült Államokban, az ügynökömmel a jövő héten utazunk át, hogy feltérképezzük a lehetőségeket."

WTF! Ex-Werder, Hoffenheim & Germany keeper Tim Wiese is now a bodybuilder [Pictures] http://t.co/21hCF06CEL pic.twitter.com/VLoozDC1H6

— 101 Great Goals (@102greatgoals) 2014. június 1.

A Bid úgy tudja, Wiese Orlandóba költözik, egy évig felkészül, majd Németországban a jelenleg legnagyobb és legsikeresebb pankrációpromóciós cégnek, a WWE-nek – World Wrestling Entertainment – fog dolgozni.

Rovatok