Index Vakbarát Hírportál

Messi tizenegyese a kaput sem találta el

2014. szeptember 21., vasárnap 23:14

Négy forduló után továbbra is hibátlan a Barcelona, ráadásul kapott gól nélkül vezetik a spanyol bajnokságot, miután vasárnap könnyedén, 5-0-ra verték idegenben a Levante csapatát.

Ráadásul Lionel Messi büntetőt is hibázott a 42. percben, amikor tőle szokatlan módon még a kaput sem találta el 11 méterről. A tizenegyest megelőző szabálytalanságért a görög Lukász Víntra piros lapot kapott, így a Levante bő egy félidőt emberhátrányban játszott. A szünetre már így is 2-0-ra vezettek a vendégek, előbb Neymar talált be, majd Ivan Rakitic lőtt a 16-oson kívülről, hatalmas erővel egy labdát a kapu jobb oldalába.

Messi kihagyott büntetője

A második félidőben a csereként beállt, mindössze 19 éves Sandro Ramírez lőtte a harmadik gólt, majd Pedro következett és végül Messi állította be az 5-0-s végeredményt – az argentin remekül csapott le a Jesús Fernández kapus kezéből kicsúszó labdára, majd miután majdnem a teljes védelmet megforgatta, finom mozdulattal emelt át a kapus fölött.

Levante-Barcelona 0-5

Négy mérkőzés után 11-0-s a Barcelona gólaránya, két ponttal vezetik a tabellát a Sevilla előtt, míg a Levante mindössze egy ponttal az utolsó.

A vasárnapi eredmények

Córdoba-Sevilla 1-3 (0-1)

Villarreal-Rayo Vallecano 4-2 (1-2)

Real Sociedad-Almería 1-2 (0-1)

Levante-FC Barcelona 0-5 (0-2)

Rovatok