Index Vakbarát Hírportál

Nem fogják elhinni, mit csinált Fernando Torres!

2014. szeptember 24., szerda 09:28

Fernando Torres kedd este először kezdett a Milanban, amióta kölcsönadták az olasz csapatnak a Chelsea-től, és mindössze 43 perc kellett neki ahhoz, amire a Chelsea-ben három hónap, avagy 14 meccs: gólt szerzett.

Ha hozzávesszük a Juventus ellen játszott 14 percet, akkor is csak 57-nél jár, ami még mindig sokkal kevesebb, mint a 14 mérkőzés, úgyhogy van remény a spanyol csatár számára. A Milan ellenfele az Empoli volt, ami annak ellenére, hogy három meccsen csak egy pontig jutott, bő 20 perc alatt már kétgólos előnnyel vezetett a Milan ellen.

Fernando Torres vs. Empoli

Torres nem sokkal a szünet előtt szépített, Ignacio Abate beadása után fejelt a hosszú sarokba 11 méterről. Később Honda Keiszuke egyenlített ki, így 2-2 lett a végeredmény. Torres 81 percet kapott, addig még belefért egy ilyen cselsorozat is, ami köszönőviszonyban sincs azzal a mozdulatsorral, amit egy hónapja még a Chelsea mezében a Fradi elleni stadionavatón csinált.

Talán a mediterrán környezet, talán, hogy az Atlético Madrid és a Liverpool után újra van piros a csapat mezében, de úgy tűnik, hogy Fernando Torres elindult kifelé a gödörből.

Rovatok