Index Vakbarát Hírportál

Suárezen meglátszik az eltiltás, jönnek a kilók

2014. szeptember 26., péntek 18:32 | aznap frissítve

Luis Suárez a júliusi futball-világbajnokság óta nem játszhatott éles meccsen, mert eltiltották Giorgio Chiellini megharapásáért. A kihagyás meg is látszik rajta, felszedett néhány kilót.

Suárez leghamarabb október 24-én játszhat tétmérkőzésen. A Barcelonával mindjárt a Real Madrid ellen kezdhet. A csúcsformájától azonban messze van. Szerdán Indonézia ellen a Barcelona B játszott edzőmeccset, Suárez két gólt is vágott, de a csatáron jól látszik, hogy felszedett pár kilót.

Suárez vs Indonesia (U19)

Az biztos, hogy hiányzik neki a csúcsterhelés, és játék nélkül nehéz motiválnia magát, de az egyik spanyol lap szerint a Barcelona sem figyelt rá oda, hogy fejlesszék a fizikumát. Valószínűleg a mindennapi táplálkozása sem túl sportos, nemrég került ki a netre egy fotó, amin a Barca-játékosok étrendje szerepel. Suárez a cézársaláta mellé egy sonkás pizzát is kért. Az uruguayi válogatottról a vb-n is kiderült, hogy milyen édesszájú, a brazil határon 39 kilónyi tejkaramellájukat állították meg, mert nem voltak meg a szükséges papírjaik.

A Barca-edző Luis Enrique szerint Suárezzel nincs semmi baj. "Hogy túlsúlyos lenne? Egyáltalán nem, ez csak a média találmánya. Rendes súlyban van, olyan, amilyen a Liverpoolban volt."

Rovatok