Index Vakbarát Hírportál

Ennél jobban nem is lehet dörömbölni Mourinhónál

2014. szeptember 29., hétfő 10:26 | aznap frissítve

A brazil Lucas Piazón hiába került már 2011-ben a Chelsea-hez, eddig még csak háromszor játszhatott a londoni csapatban, azokat is még 2012-ben. 2013-ban fél évre a Málagához, majd tavaly a holland Vitesse-hez került kölcsönbe, idén pedig a bundesligás Eintracht Frankfurtban játszhat a 20 éves támadó.

Innen üzent egy csodás góllal José Mourihónak, hogy lassan neki is helye lenne a Chelsea támadósorában Óscar, Eden Hazard, André Schürrle, Willian és a többiek mellett. A Frankfurt vasárnap éppen a német bajnokság legrosszabb csapata ellen játszott, a 90. percben pedig 1-1 volt az állás, ekkor rúghattak szabadrúgást jó 35 méterről.

Lucas Piazón nem a beadást választotta, hanem kapura lőtt, méghozzá hibátlanul, hiszen a labda tökéletesen csavarodott és esett a bal felsőbe, úgy, hogy a kapus Jaroslav Drobny mozdulni sem tudott a messziről érkező lövésre.

Hogy milyen erővel helyezte a sarokba, az is jól mutatja, hogy a labda majdnem egy méterre pattan ki a kapuból a háló érintése után. Ha idén még lő pár ehhez hasonló gólt a brazil, merthogy még egy ilyet talán életében sem fog lőni, jövőre könnyen lehet, hogy már Londonban másolhatja Juninho Pernambucano góljait.

A mérkőzésen a Hamburg góltalansági csúcsot döntött, hiszen az idén kezdete után 508 perc kellett nekik, hogy először gólt lőjenek, de így is kikaptak 2-1-re otthon.

Rovatok